Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

steliana felicia din timisoara

brava domn' primar. ai critici. pozitive si negative. chiar daca nu stau in racova, eu cred ca esti un primar bun ce abia se compara cu alti primari care habar nu au cu ce se mananca primaria. mi-as dori sa stau in comuna si sa te votez. de 2 ori chiar. tine-o tot asa. \r\nmult noroc.\r\nti-as mai spune cate ceva, dar ma abtin.\r\nmult noroc.

postat la data 02.04.2012

Alina din Bacau

E interesanta pagina de internet a primariei, poze am vazut ca sunt, dar parca ar fi mai interesanta daca ar avea ceva ineractivitate. Nu stiu ceva sa atraga...

postat la data 15.02.2012

Daniel din Gura Vaii

Foarte interesanta pagina de internet a primariei.Felicitari conducerii si in special domnului primar pentru modul de coordonare si gospodarire a comunei.De la un mandat la altul se vad progresele. In acest mod vom dezvolta si vom ridica nivelul de trai in mediul rural la nivelul celui din occident. Necesitatea unui forum pe site(cel putin asa am constatat pe majoritatea site-urilor respectabile) este de bun augur. Asa se va afla mai repede de nevoile locuitorilor si se va elimina lantul birocratic de la cetatean la administrator si cred ca si problemele se vor rezolva mai repede.Felicitari conducerii!!!

postat la data 05.12.2011